Kérdését, véleményét, információit írja meg nekünk a következő címre:

alternativa.news@yahoo.com
 

Nagyvilág • Élő példa • Képzések • Közösségi kapcsolódás • Megtartó múlt

 
 

CoD™ Protokoll

A rák és más krónikus, degeneratív betegségek kezelésére és megelőzésére javasolt additív bioterápiáról
Prof. dr. Dávid Tamás rákkutató orvos, a kettős – Bécs/Lébény – székhelyű Nemzetközi CoD™ Rák Információs és Prevenciós Kutatási Központ elnöke erdélyi körútja keretében szeptember 27-én Kolozsváron előadást tartott CoD™ Protokoll - additív bioterápia rák, hepatitis C és immungyengeség esetén címmel.
Előadásában a professzor a rák okaira, holisztikus kezelésére és hasonló szellemű megelőzésére helyezte a hangsúlyt, ám kitért arra is, hogy az általa javasolt protokoll az egyéb degeneratív betegségek – fekélyes vastagbélgyulladás, Alzheimer-, Parkinson-, Crohn-kór, sclerosis multiplex, rheumatoid arthritis stb. – kezelésére is lehetőséget nyújt.

Holisztikus rendszer

Mint az előadó elmondta, a Cod-protokoll – teljes nevén: CoD™ Célzott Táplálkozási és Életviteli Rendszer – egy holisztikus rendszer, amely tehát nemcsak a fizikai, de a lelki-szellemi gyógyulást is célozza, alkalmazza a kísérletileg igazolást nyert ősi, természetes módszereket, ugyanakkor egyik fő törekvése a szervezet öngyógyító képességének segítése, aktivizálása. A protokollt ismertető, Holisztikus rendszer című elektronikus brosúrában (http://www.codromania.ro/Holisztikus%20rendszer.pdf) erről a szemléletről Prof. dr. Dávid Tamás így vall: „A holisztikus szemlélet, a klinikai orvoslás és a holisztikus biológiai terápiák testre, egyénre szabott, együttes, célzott, szinergetikus bölcs alkalmazása alapvető feltétele a krónikus, degeneratív betegségek sikeres, oki terápiájának, tényleges, hosszú távú gyógyításának. (...) A CoD™-protokollnak a klinikai kezelés rák- és immungyengeség-terápiáját kísérő használata serkenti (aktiválja) a szervezet ellenálló- és öngyógyító képességét”.

Okok és célok

Prof. dr. Dávid Tamás professzor elmondta: a protokoll kidolgozása és hatásának klinikai bizonyítása nemzetközi összefogáson alapul, a munkában a professzor saját kutatócsoporttal vett részt. A Cod-protokoll kialakításakor a betegségek alábbi lehetséges okait tekintették:
„1. rákmikrobák, rákprotozoák, gombák, vírusok, baktériumok
2. az immunrendszer tartós gyengesége
3. dohányzás, alkohol, helytelen táplálkozás
4. szabad radikálisok túlsúlya, antioxidáns-, Koenzim Q10-, oxigén-, energiahiány
5. sav-bázis háztartás zavara, túlsavasodás
6. test, lélek, szellem egyensúlyának felbomlása
7. társadalom, pszichés faktorok, érzelmi folyamatok
8. tartós stressz, súlyos lelki konfliktusok, nem megoldott életszituációk
9. elektroszmog, radioaktív sugárzás, földsugárzás
környezeti ártalmak (levegő, víz…)
10. gyógyszerek, hormonok
11. öröklöttség, genetikai defekt” (Holisztikus rendszer).

Mint a fentiekből kiderül, a megbetegedések egyik fő okának a szervezet organikus és lelki szennyeződését tudják be, ily módon a javasolt protokoll, mind a kezelés, mind a megelőzés esetében, nagy hangsúlyt fektet a szervezet külső és belső környezetének a „takarítására”.
A fenti tényezők közül egyesek a megelelő életvitellel kizárhatók, ám, mint az előadáson megtudtuk, hogy például a kor előrehaladtával szükségszerűen beáll a szervezet savasodása, csökken méregtelenítő képessége. A tudósok megfigyelései szerint a különböző vidékeken fennmaradt ősi kultúrákban az emberek olyan növényeket fogyasztanak, amelyek pontosan ezeket a folyamatokat ellensúlyozzák, tisztítják a szervezetet – a protokollba ezeket az eljárásokat is beépítették.
A protokoll általános céljai között szerepel: a szervezet méregtelenítése, lúgosítása a szervezet ellenállóképességének fenntartása végett, a fizikai és lelki gyakorlatok végzése az optimális anyagcserefolyamatok, valamint a szív- és érrendszer megfelelő működése érdekében, illetve általában a pozitív gondolkodás, a konfliktusok kezelése, a lelki kiegyensúlyozottság.
Speciális helyzetben, különösen a daganatos megbetegedések esetén, a protokollum a következőket is célozza:
„1. A rákmikrobák, gombák megsemmisítése!
2. Stabilizálódás, azaz a jelenlegi állapot rosszabbodásának megakadályozása.
3. A kemo- és/vagy radio-, hormon-, génterápia hathatós támogatása.
4. A kemo- és/vagy radioterápia súlyos mellékhatásainak jelentős csökkentése.
5. Fájdalomcsökkentés.
6. Étvágygerjesztés.
7. Életminőség javítása és az élettartam jelentős meghosszabbítása.
8. A daganatok és áttétek részleges, ill. egyes esetekben teljes remissziója.” (Holisztikus rendszer)

Alkalmazási területek

A protokoll alkalmazási területeinek besorolásakor két csoportot alakítottak ki, a megbetegedések súlyossága szerint. A módszert, a legsúlyosabb, krónikus, degeneratív megbetegedések csoportjában, alkalmazzák a kemoterápia-rezisztens rákbetegeknél mint alternatív bioterápiát, a terminális, előrehaladott áttétes rákban és immungyengeségben szenvedő betegek esetében, az anyagcserezavarokkal összefüggő egyéb krónikus megbetegedéseknél (rheumatoid arthritis, gyomorfekély, fekélyes vastagbélgyulladás, sclerosis multiplex, Parkinson-kór, Alzheimer-kór, asztma, allergia, diabetes stb.), ám vírusos megbetegedéseknél (hepatitis B & C, EBV, HPV, influenza A mutációi, Dengue-láz, herpesz), krónikus ízületi gyulladásoknál, valamint az immunrendszer általános gyengeségénél is.

Emberközpontú gyógyítás – igen szigorú protokoll alapján

Közismert, hogy a rák a „méregdrága betegségek” kategórájába tartozik.
Elmondása szerint Prof. dr. Dávid Tamás, az általa javasolt protokollal, a széles körű gyógyulást célozza, mottója: „Emberközpontú holisztikus medicina pénzközpontú orvoslás helyett!”. A protokollban szereplő előírásokat azonban szigorúan be kell tartani – az eljárások több hónapig tartó, pontos alkalmazása pedig a beteg részéről maximális vállalást, a család részéről kitartó, támogató hozzáállást és sok ápolási munkát igényel, esetlegesen kiegészítő egészségügyi személyzet bevonását is.
Az erdélyi betegek, valamint hozzátartozóik a marosvásárhelyi központú Romániai CoD™ Rák Információs és Prevenciós Egyesület részéről kaphatnak segítséget – a távolabb lakó betegek részére a vásárhelyi központ telefonos lelkisegélyvonalat is működtet, a javasolt táplálékkiegészítők ugyanott szerezhetők be.
A Cod-protokollról, valamint az egyesület tevékenységéről a http://www.codromania.ro/ honlapon találnak bővebb felvilágosítást.
Ajánlja ezt a hírt ismerősének:

Hozzászólok!

Created 10-02-07 18:35 | Last change 14-01-29 09:58
:-):-D:-D:-P:-O:-(:-B:-/:-o;-)B-):-X>-)]-|[-][-]love
Send anonymously or enter name:
Email:
Please retype the anti-spam code "3879":
 
But also confirmed the development of some new features like a new FIFA World Cup What is less clear is whether this will be a game itself in physical or digital format , or simply be a DLC for FIFA 14.
' A fan asked the creative director through Twitter on Dec. If there's going to be a flat-chested redhead who casts the most powerful magic in a movie, it's going to be me.

My site ... Preorder Dragon Age Inquisition
Siedzialem wpatrujac sie w podloge tudziez zaczynalem ogarniac lekcje, ktora prezentowal strojny pies. Czulem,
Wobec tego, ani chwilowka, ani pozyczka na dowod, w swojej jednostce debetami nie sa.
i licznymi meblami, ktore dzisiaj moglyby stanowic eksponatami kolekcjonerow. Na kanapie siedzialy dwie
posiada krysztalowej kuli, alisci jedna temat jest pewna: przedtem nami stoja zmiany, ktorych rozmiar wykracza
okresla, ze mamy do czynienia z aktywami czy tez pasywami, nie sa slowa. Jezeli naprawde chcemy byc


http://ystradingcompany.com/Apricot_Board/506327
http://ckcn.org/church/?document_srl=374122
http://kseane.org/zbxe/?document_srl=88873
http://www.me.gr/MavisNrf
http://www.dogwig.net/xe/?document_srl=492222
For instance you may need more than one HDMI input for your television and this type of information will readily be available through consumer advocacy groups.
Make sure you have sufficient knowledge about the product you are going to buy. Yet with these technological advances, not to mention the cost factor, it is hard to know which models are really worth the time and money.

Also visit my web site - plasma tv
) RAM is measured in Gigabytes, and modern systems generally come with anywhere from 1GB to 6GB.
With the above guide, you should get a decent gaming laptop that not only can play games, but also let you do your routine tasks at reasonable price. Because it can be easily configured, it is more practical than others.

Here is my website :: best gaming laptop
Thanks with regard to furnishing like superb information.


Here is my web site ... call of duty: ghosts cracked key generator (www.britishporn.co)
 
Name
Email
Comment
Or visit this link or this one